Rreth Nesh

  

Qilimi i Blerte eshte kompania e pare ne Shqiperi qe realizoi dhe vazhdon te prodhoje tapet bari natyral me teknologji Angleze dhe perzierje varietetesh bari ne perqindje te ndryshme per ti rezistuar kushteve atmosferike te vendit tone.
Qilimi i Blerte nisi punen ne vitin 2005 dhe ka bere te mundur furnizimin me tapet bari natyral...

Tapet Bari Natyral

Te nderuar kliente "Qilimi i Blerte" ju prezanton prodhimin e tapetit te barit natyral ne Shqiperi me teknologji Angleze.

Tapeti i barit eshte i nje cilesie shume te mire, me nje perzierje varietetesh bari ne perqindje te ndryshme per ti rezistuar kushteve atmosferike te vendit tone.

Udhezime hap pas hapi se si te shtroni tapetin e barit natyral ne ambjentet

Pergatitja e tokes

Pergatitja e tokes eshte e rendesishme per stabilizimin dhe mireqenien ne te ardhmen te tapetit tuaj te ri.
Mospergatitja e duhur nuk do tj’u jap rezultate te mira. Barerat,shkurret ekzistuese duhet te gerryhen, shkulen dhe largohen nga siperfaqja qe do shtrohet.