You are here

Sheshi Skenderbej -Tirane

Tapet Bari Natyral

Te nderuar kliente "Qilimi i Blerte" ju prezanton prodhimin e tapetit te barit natyral ne Shqiperi me teknologji Angleze.

Tapeti i barit eshte i nje cilesie shume te mire, me nje perzierje varietetesh bari ne perqindje te ndryshme per ti rezistuar kushteve atmosferike te vendit tone.
Perdorimi i tapetit te barit natyral ka perparesi, sepse shmangni humbjet dhe vonesat si rezultat i mbjelljes me fare te barit ne ambjentet tuaja.

Qilimi i Blerte ju mbeshtet ne udhezime se si ta shtroni tapetin e barit dhe keto do ti gjeni ne websitin tone.