You are here

Rreth Nesh

  

Qilimi i Blerte eshte kompania e pare ne Shqiperi qe realizoi dhe vazhdon te prodhoje tapet bari natyral me teknologji Angleze dhe perzierje varietetesh bari ne perqindje te ndryshme per ti rezistuar kushteve atmosferike te vendit tone.
Qilimi i Blerte nisi punen ne vitin 2005 dhe ka bere te mundur furnizimin me tapet bari natyral te shume projekteve te medha e te vogla, perfshire dhe Aeroportin e Rinasit, Sheshin Skenderbej, ambiente ne qytete te ndryshme te cilat mirembahen nga bashkite dhe ne kliente private ne te gjithe Shqiperine
Kjo  ecuri eshte si rezultat i punes se palodhur, perkushtueshmerise se skuadres tone dhe bashkepunimit me klientet tane.

Qilimi i Blerte ju mbeshtet me udhezime hap pas hapi sesi te shtroni e mirembani tapetin tuaj te barit.

Tapet Bari Natyral

Te nderuar kliente "Qilimi i Blerte" ju prezanton prodhimin e tapetit te barit natyral ne Shqiperi me teknologji Angleze.

Tapeti i barit eshte i nje cilesie shume te mire, me nje perzierje varietetesh bari ne perqindje te ndryshme per ti rezistuar kushteve atmosferike te vendit tone.
Perdorimi i tapetit te barit natyral ka perparesi, sepse shmangni humbjet dhe vonesat si rezultat i mbjelljes me fare te barit ne ambjentet tuaja.

Qilimi i Blerte ju mbeshtet ne udhezime se si ta shtroni tapetin e barit dhe keto do ti gjeni ne websitin tone.